På Stell

Norjalaisen På Stellin ensimmäinen kaupallinen tuote oli tahranpoistosaippua, joka alunperin kehitettiin ison lastenvaatebrandin oheistuotteeksi. Koska se todella poistaa vaikeatkin tahrat ja on sen lisäksi ekologinen ilman lisäaineita kuten lanoliinia, palmuöljyä, entsyymejä tai väriaineita, siitä tuli lapsiperheiden hittituote. Suosion ja kysynnän kasvaessa På Stell kehitti lisää puhdistustuotteita ja loi näille itsenäisen brandin 2016.

Tänään På Stellin tuoteperheeseen kuuluu tahrasaippuan lisäksi tiivistetympi vaahtosuihke pinttyneimmille tahroille, nestemäinen pesuaine villalle ja herkille kuiduille. Kodin siivouksessa on apuna På Stellin pesupulveri, joka ei ainoastaan puhdista lattioita vaan eteerisillä öljyillään myös hoitaa puun pintaa. Koville pinnoille on kehitetty hankaava puhdistusaine keittiöön, kylpyhuoneeseen, veneeseen, hopeankiillotukseen, keraamisille pinnoille, joka tehostaan huolimatta ei naarmuta pintoja.

Ekologisuus on yksi På Stellin johtavista arvoista. Tuotteet ovat saaneet NCP (Natural care Product) sertifikaatit. På Stell kuuluu myös Grönt Punkt järjestöön, joka on norjalainen kierrätysyhteisö.

På Stellin suosio ei enää rajoitu vain lapsiperheisiin ja lastentarvikeliikkeisiin, vaan sen tuotteita myydään myös sisustus-, lifestyle-, käsityö- ja muotiliikkeissä kaikissa pohjoismaissa.